Telefon:   51 51 61 19

Lad os give dig et godt tilbud

Døre og vinduer repareres, restaureres og udskiftes

Hos ABC Håndværkeren laver vi alt inden for døre og vinduer. Det kan være en reparation eller en restaurering, men det kan også være udskiftning, så der kommer helt nye rammer og elementer. Vi rådgiver altid med fokus på energioptimering, æstetik og funktionalitet, når vi skal lave døre og vinduer for vores kunder.

Der er mange penge at spare med nye døre og vinduer

Det er altid mester selv, der kommer ud til kunderne, så de kan føle sig trygge ved at bruge os, når de skal have lavet deres døre og vinduer. Vi tilbyder naturligvis hele pakken med sålbænke, fugning og finish.

Der kan være mange penge at spare ved at få nye døre og vinduer, især da moderne termoruder er betragteligt bedre end for få år siden.

Det betyder samtidig, at du undgår en potentiel kuldebro fra ruderne samt træk fra eventuelle utætheder.

Vi hjælper dig med at træffe det rette valg, men mange ønsker vindueselementer med træ indvendigt og aluminium udvendigt. Vi kan også tilbyde elementer af træ eller plast, hvis du foretrækker det.

Du er velkommen til at aftale et møde med os

Du er altid velkommen til at kontakte os hos ABC Håndværkeren, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker et uforpligtende besøg, hvor vi udarbejder et uforpligtende tilbud på nye døre og vinduer.

Du kan ringe til os på telefon 51 51 61 19 for at lave en aftale med os. Du kan også skrive til os på bent.abc@stofanet.dk.

​ABC Håndværkeren ApS

CVR: 27120334

Walkendorffsvej 51

5700 Svendborg

​Tlf.: 51 51 61 19

E-mail: bent.abc@stofanet.dk