Telefon:   51 51 61 19

Lad os give dig et godt tilbud

Renovering af køkken og bad i private boliger

Hos ABC Håndværkeren tilbyder vi udskiftning og renovering af køkken og bad. Vi udfører naturligvis renovering af køkken og bad i hovedentrepriser, således vi tager os af al koordinering med blandt andet VVS-installatører, elektrikere og eventuelle murere. Alle vores samarbejdspartnere inden for hovedentrepriser er naturligvis dygtige fagfolk, som vi har tillid til.

Alt fra udskiftning til renovering af køkken og bad

Vi udfører alle former for renovering af køkken og bad, og det kan være alt fra en lille reparation eller en større restaurering til en total udskiftning af alle elementer, inventar og VVS samt eventuelle hårde hvidevarer. Vi starter med en grundig drøftelse, der bliver til en løbende dialog, således du vil blive vejledt i at træffe de rette valg, som passer til dig, dine behov og dine ønsker, men også til dit budget.

Det er blevet meget populært med renovering af køkken og bad, fordi køkkener og badeværelser ikke længere er lavpraktiske rum, men steder, hvor vi bruger megen tid hver eneste dag. Samtidig er det rum, som vi gerne vil vise frem.

Kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne

Hvis du vil høre mere om muligheden for renovering af køkken og bad, kan du kontakte os hos ABC Håndværkeren.

Du kan ringe til os på telefon 51 51 61 19 for at aftale nærmere. Du kan også sende en e-mail til os på bent.abc@stofanet.dk. Derpå kan vi aftale en uforpligtende besigtigelse, så vi kan lave et tilbud til dig.

​ABC Håndværkeren ApS

CVR: 27120334

Walkendorffsvej 51

5700 Svendborg

​Tlf.: 51 51 61 19

E-mail: bent.abc@stofanet.dk