Telefon:   51 51 61 19

Lad os give dig et godt tilbud

Tagarbejde og kviste på huse og andre ejendomme

Hos ABC Håndværkeren udfører vi alle former for tagarbejde. Det kan være alt fra et helt nyt tag til større eller mindre reparationer. Desuden laver vi kviste, spær og undertag samt alle andre tagopgaver. Vi inddrager altid energioptimering i vores tagarbejde, ligesom vi naturligvis overholder gældende lovgivning.

Vi påbegynder alt tagarbejde med en tæt dialog

Mester har altid en tæt dialog med kunderne, herunder om det rigtige valg af materialer. Det er også mester selv, der udføre tagarbejdet. Vi hjælper jer med andre ord igennem hele beslutningsprocessen, så I kan træffe de rette valg ud fra jeres ønsker, behov og økonomi, men også i forhold til husets udtryk og arkitektur.

Vi kan montere kviste og lave nye spær i forbindelse med tagarbejde.

Samtidig tilbyder vi at lave isolering eller efterisolering af tag og loft. Ved huse fra omkring 1970 kan det være nødvendigt at forstærke tagets spær, hvis du ønsker at udskifte tagpap med tagtegl. Ingen opgaver er alt for simple eller alt for komplicerede, ligesom vi udfører både små og store tagopgaver.

Ring til os for at aftale en uforpligtende besigtigelse

Du er velkommen til at kontakte os hos ABC Håndværkeren for at høre, hvad vi kan tilbyde inden for tagarbejde.

Du kan ringe til os på telefon 51 51 61 19 for at aftale en uforpligtende besigtigelse med henblik på et tilbud. Du kan også skrive til os på bent.abc@stofanet.dk for at aftale nærmere.

​ABC Håndværkeren ApS

CVR: 27120334

Walkendorffsvej 51

5700 Svendborg

​Tlf.: 51 51 61 19

E-mail: bent.abc@stofanet.dk