Telefon:   51 51 61 19

Lad os give dig et godt tilbud

Tilbygning, ombygning og nybygning for husejere

Hos ABC Håndværkeren laver vi alt inden for totalrenovering samt inden for tilbygning, ombygning og nybygninger. Vi kan udføre vores arbejde som fagentreprise eller som hovedentreprise. Vi benytter kun dygtige fagfolk, som vi har tillid til, når vi varetager en hovedentreprise. De fleste af vores kunder er private husejere, men vi arbejder også gerne for virksomheder.

Udestuer og andre former for tilbygning ombygning og nybygning

Mester indleder enhver opgave med en drøftelse og en løbende dialog med kunden. Det gælder valg af materialer, farver og producent, og ved til- om- og nybygninger er der også mange andre ting, der skal tages stilling til. Det gælder arkitektur, udtryk og placering, men også andre lavpraktiske ting som opvarmning, elektricitet, isolering og eventuelt VVS.

Vores arbejde kan omfatte alt fra en hel ny villa til en carport eller en udestue. Det kan også være et anneks eller en tilbygning med flere soveværelser til gæster eller børn. Eller det kan være en udvidelse af dagligstuen.

Desuden kan det være, at vi skal fjerne nogle vægge, eller vi skal flytte dem. Det kan også være, at du vil lave et stort værelse om til to mindre.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Kontakt os hos ABC Håndværkeren for at få et uforpligtende tilbud på alt inden for til- om- og nybygninger.

Du kan ringe til os på telefon 51 51 61 19 eller skrive til os på bent.abc@stofanet.dk for at aftale nærmere.

​ABC Håndværkeren ApS

CVR: 27120334

Walkendorffsvej 51

5700 Svendborg

​Tlf.: 51 51 61 19

E-mail: bent.abc@stofanet.dk